overzicht
ervaring
2024 sep-
Chefkok Mamamia the dinnerparty.
Maison van de Boer
Het opzetten van het culinair gedeelte van Mama Mia the party, Een dinnershow met 650 gasten. Opleiden hulpkoks, logistieke processen stroomlijnen, advies en feedback geven naar aanleiding van knelpunten in het culinaire proces.
Tacook
Rotterdam
2024
Het vervangen van de (chef) kok vanwege vakantie of ziekte op diverse locaties van Vermaat in Rotterdam
Vermaat
Tacook
Rotterdam
2024
Tallship Europa
Scheepskok
Het verzorgen van de gasten en bemanning aan boord van Tallship Europa in de wateren rond Antartica
Tacook
Antartica/Zuid Amerika
2023 - heden
Taella
Reuze paellas
Reuze paellas van 30 tot 150 personen op een foodtruck voor particulieren en bedrijven
Tacook
wereldwijd
2022 - heden
Tacook
culinair freelancer en adviseur
Culinair freelancer en adviseur, oa Vermaat catering, la Cuisine en Route, Eurest, mannen van Vlees en Vuur, Maison van den Boer, Eendracht, Zwart Vuur
Tacook
wereldwijd
2020-2022
bedrijfsleider dailys Rivium/ Sugo Rivium
Het doorstarten van een lunchroom in coronatijd, met het opnieuw opbouwen van personeelsbestand, online bestelsysteem, en het ontwikkelen van een bezorgservice.
Tevens 2e franchisepartner en testlokatie voor de landelijke uitrol van Sugo pizzas franchise vestigingen
Dailys Rivium BV
Capelle ad Ijssel
2016-2020
Tacook,
culinair freelancer
Culinair freelancer met onder andere opdrachten van Maison van den Boer, Jaarbeurs Utrecht, Mobile Streetfood, , Reederij Oosterschelde BV, Stichting Eendracht, La Cuisine en Route.
Tacook
Wereldwijd
2014 - 2016
Westerkaatje
chefkok Westerkaatje
Mediteraanse cateraar en traiteur met restaurantlokatie in Rotterdam
Westerkaatje
Rotterdam
2013 - 2014
Westerkaatje
zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok produktiekeuken Westerkaatje
Westerkaatje
Rotterdam
2009 - 2013
Vavive
ondernemer
Opzetten van een traiteur en cateraar in Mercado Cabanyal in Valencia, Spanje.
Het opzetten van netwerkborrels, leveren van paellas en catering aan restaurants en partyboten.
Crewcatering TP52 klasse.
Vavive
Valencia, Spanje
2006-2008
Tacook
ondernemer
Opzetten huiskamer-restaurant Tacook
Culinair freelancer met onder andere opdrachten van Maison van de Boer, Jaarbeurs Utrecht, Reederij Oosterschelde BV, Stichting Eendracht, La Cuisine en Route,
Witte brigade.
Tacook
Europa
2000-2005
Oosterschelde
Scheepskok
Scheepskok op driemasttopzeilschoener de Oosterschelde, verantwoordelijk voor wereldwijde inkoop, hygiene, aansturen bediening en administratie
Oosterschelde BV
Wereldwijd